Terugblik Rosary Rally 2022

Een fiets vol kleurrijke rozenkransen stond zo mooi in het Stadswandelpark in Eindhoven afgelopen zaterdag 4 juni 2022! De 2e editie van de ‘International Rosary Rally’ bracht nog meer kleur en nationaliteiten bij elkaar. Allemaal met één doel: te bidden voor bekering van Nederland en de wereld tot het Heilig Hart van Jezus en voor eerherstel aan het Onbevlekte Hart van Maria..

Met zo’n 275 bidders kwamen we bijeen voor het radiomonument in het stadswandelpark in Eindhoven. Na een openingswoord van kapelaan Pieter Zimmermann en een korte inleiding van Mgr. Schneider ORC. hulpbisschop van Astana; baden we eerst een kroontje van de rozenkrans van de Goddelijke Barmhartigheid in het Latijn. Daarna werd o.a. de Rozenkrans gebeden. Dat gebeurde in diverse talen, van het Latijn tot Arabisch, in welgeteld 13 talen. Omlijst met liederen in diverse talen, spandoeken van Maria en een geweldige sfeer onder alle bidders gebeurde dat alles. Wat was het een mooie dag die door het gebed nog lang mag doorwerken. Radio Maria is wederom dankbaar een bijdrage te hebben mogen geven aan de International Rosary Rally!

Na de Rosary Rally op het open veld, vertrok een groot deel van de aanwezigen en gingen op weg in processie naar de H. Lambertuskerk in Eindhoven, waar zij de eerste (van vijf) zaterdagdevoties zijn gestart. Dank aan alle bidders die er ter plekke als óók via de radio en livestream erbij waren om te bidden!

Op www.radiomaria.nl/rosaryrally kunt u de gehele live-stream nog terugkijken.