Radio Maria in Actie

Beste luisteraars, de gele en bruine bladeren bedekken overal om ons heen de grond en dat is gunstig voor de natuur om de winter door te komen. Het nieuwe bladerdek geeft warmte en voeding aan de bodem en dat betaald zich o.a. uit in de lente van 2023. Prachtig als het nieuwe leven dan weer opkomt vanuit een krachtige bodem.

Zo werkt het ook met de ‘Radio Maria in Actie’ deze maand, donderdag 24 en vrijdag 25 november. Radio Maria Nederland komt dan in Actie om haar jaarbegroting sluitend te krijgen. Met gezonde financiën het jaar afsluiten geeft een optimale start voor 2023. Een jaar waarin Radio Maria Nederland 15 jaar bestaat en hoopt verder te mogen opbloeien.

Geef uw bijdrage en geef ruim!

Geef ook uw financiële bijdrage… geef royaal en goedgezind om samen het tekort in 2022 van min. € 60.000,- te kunnen voorzien.  In 2022 blijven de donaties meer achter t.o.v. andere jaren, reden dat we een grotere achterstand hebben dicht te lopen dan in voorgaande jaren. Dat is te begrijpen met de stijgende kosten voor iedereen… zo ook voor Radio Maria.

Ongekende dank en waardering voor de trouwe en nieuwe donateurs, elke bijdrage is waardevol! Draag ook bij…

Donderdag 24 en vrijdag 25 november 2022

Radio Maria komt in actie met de welbekende live-marathon op de radio. Twee dagen non-stop live radio én een belpanel op de studio van Radio Maria. Vanuit de studio in Den Bosch hoort u de wervende Radio Maria in Actie. Noteer deze dagen in uw agenda en kom ook in actie! Via de radio en www.radiomaria.nl/inactie blijft u op de hoogte van de laatste tussenstanden.

meer info: www.radiomaria.nl/in-actie

Kom in actie en maak een gift over naar:

IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
t.n.v. Radio Maria Nederland
o.v.v. Radio Maria in Actie 2022

Radio Maria ontvangt geen subsidie en dient geen commerciële belangen. Ze is volledig afhankelijk van giften van luisteraars. Bekijk hier op welke manieren u Radio Maria kunt steunen. Direct doneren klik hier.