Pinksterretraite met pr. Norbert van der Sluis

Radio Maria brengt in de week voor Pinksteren een nieuwe radioretraite uit getiteld ‘Op het spoor en in het spoor van de heilige Geest’ gegeven door pastoor Norbert van der Sluis. Vanwege de Mariathon, op donderdag 25 en vrijdag 26 mei, brengen we de retraite iets eerder in de week in voorbereiding op Pinksteren, maandag 22 t/m woensdag 24 mei.

De laatste dagen van de Paastijd volgen we in de eerste lezing Paulus en zijn lotgevallen aan het einde van zijn missieactiviteit. Dit mag aanleiding zijn om ons te bezinnen op de rol die de heilige Geest speelt in het leven van zowel de individuele gelovige als ook de geloofsgemeenschap die de Kerk is. De retraite wordt verzorgd door pastoor Norbert van der Sluis. We zullen ook aandacht schenken aan de rol van de heilige Geest waar het gaat om de relatie tussen Jezus en zijn hemelse Vader; dit aan de hand van de evangelielezingen uit Johannes 16 en 17. Hopelijk wil de Geest ons zo inspireren bij onze voorbereiding op Pinksteren!

Luister naar Radio Maria op maandag 22 en dinsdag 23 mei om 11:00 en 20:30 uur. Of beluister de retraite terug in de audiotheek – klik hier. De drie lezingen kunt u ook hieronder direct aanklikken.