Lars Gerfen .. dé nieuwe zanger van Sela!

De namen van de nieuwe Sela-muzikanten zijn bekend! Per januari 2023 wordt Lars Gerfen de nieuwe Sela-zanger en Arnold Dekker de nieuwe Sela-pianist. Zij nemen het stokje over van Frans Korpershoek en Adrian Roest die na jarenlange inzet afscheid nemen van de band.

Lars kennen we natuurlijk als de christelijke singer-songwriter en medewerker van Radio Maria Nederland. Nu maakt Lars de overstap naar Sela. Hij zegt zelf hierover: “Van alleen bezig naar een groep, een band is een hele switch. Ik heb er een tijd over nagedacht maar heb er heel veel zin in. Mooi ook om verder vorm te mogen geven aan de missie van Sela.” Met zijn katholieke achtergrond Lars is een waardevolle toevoeging aan de veelkleurigheid van de groep.

Afgelopen donderdag 22 september mocht Lars al met de band Sela in Scherpenzeel zingen (zie foto). Ook de komende weken zal Lars meezingen bij een aantal andere concerten van Sela. De komende maanden zal Lars zelf nog een aantal singles uitbrengen en vanaf januari, zich volledig gaan richten op Sela.

Morgenvroeg in ‘Goedemorgen Radio Maria’ zullen we Lars er meer over horen zeggen. Luister dus om 07:55 uur naar Radio Maria Nederland via DAB+ of internet (www.radiomaria.nl en app)!

De bandwissel vindt begin januari 2023 plaats tijdens een online concert voor de Vrienden van Sela. Sela in huidige bezetting is nog te zien tot eind oktober, meer info: www.sela.nl.

Foto: Henri Doornbos @Sela concert in Scherpenzeel.