Geef uw 3 favoriete nummers op!

Beste luisteraars… de Hemelse 100 bij Radio Maria komt er op oudjaarsdag 2022 weer aan! Dat gaat weer heerlijke radio-uurtjes opleveren! U bepaalt als luisteraar welke liederen er in de lijst komen. Tijd om uw 3 favoriete nummers door te geven en kans te maken op drie mooie cd’s! Klik hier voor meer informatie en bekijk de drie mooie CD’s die Radio Maria verloot. Dat alleen al is de moeite waard om ook uw inbreng in te sturen.

U heeft een volle maand de tijd om eens goed na te denken over de drie nummers van uw keuze. Met welke nummers leeft uw geloofsleven op? Met welke liederen raakt ‘God u telkens opnieuw aan’? Wat zijn de christelijke liederen die uw hart laten branden of uw lijf vreugdevol in beweging brengen? Of wellicht de liederen die u troost en kracht geven? Radio Maria is benieuwd.

Het aanbod liederen is groot want al eeuwen zingt de mens voor God. Via het formulier kunt u al uit meer dan 300+ liederen kiezen… deze lijst groeit elk jaar. U kunt namelijk ook andere nummers opgeven dan getoond in ‘deel B’ van het formulier. Zie uitleg bovenaan het formulier. Het team van Radio Maria Nederland kijkt uit naar uw inzendingen.