Dank U!

Wat een mooie dagen heeft Radio Maria weer als een familie met elkaar mogen beleven tijdens de Marathon. Volop stond de radio bij u aan en heeft u de telefoon opgepakt! Radio Maria is wederom bijzonder dankbaar voor alle giften, ze zijn van onschatbare waarde. Uw bijdrage heeft Radio Maria in 2021 op financieel vlak weer een stuk dichter bij een sluitende jaarbegroting gebracht. De voorlopige eindstand vind u hier.

Radio Maria bedankt ook voor de mooie verhalen die luisteraars live in studio of bij het telefoonpanel deelden. Ook voelde Radio Maria zich geëerd met het vertrouwen dat luisteraars via deze actie en via elke donatie weer heeft getoond. Dat is fijn om te mogen merken én te mogen horen. Uw donatie nu.. maakt ook de Radio van morgen mogelijk! Samen blijven we op weg gaan, niet alleen met de Heilige Jozef en met de Heilige Moeder Maria maar ook met u! Radio Maria is dankbaar samen met u gemeenschap te mogen zijn in Christus en met de Radio als versterkend medium.

Bedankt voor uw betrokkenheid bij de actie! Heeft u de actie gemist en wilt u alsnog bijdragen en daarmee het doelbedrag nog dichterbij brengen. Dat kan nog altijd ga daarvoor naar www.radiomaria.nl/inactie of www.radiomaria.nl/doneren. 

Dank ook voor alle gebeden voor Radio Maria en we zijn ook bijzonder dankbaar voor alle vrijwilligers die zich in deze dagen (én daarbuiten) elke keer opnieuw zo sterk inzetten.