Hij komt.. hij komt… op de radio!

Wat is dit bijzonder!! Yvonne heeft namens de redactie contact weten te leggen met Sinterklaas, de goed heiligman! De belletjes met de pieten-helpdesk betalen zich uit! Na 7-maal proberen, het zal wel aan het volmaakte getal 7 liggen, is het gelukt! Zoals u weet viert Sinterklaas ofwel bekend als de Heilige Sint-Nicolaas, maandag 5 december zijn verjaardag!

Zou het lukken om Sinterklaas in het programma ‘Aan tafel met’ te krijgen op zijn verjaardag? Yvonne kreeg zojuist op de studio de bevestiging! Het gaat door! Op 5 december hebben we het genoegen om Sinterklaas via een telefoonverbinding in de uitzending te krijgen!

Meteen kwam er een brainstormsessie op gang bij de redactie… want ja… welke vragen gaan we aan Sinterklaas stellen? Hoeveel mantels heeft hij al versleten? Kriebelt zijn baard ook een beetje? Heb jij ook leuke vragen? Mail ze snel naar: info@radiomaria.nl

Luister maandag 5 december om 15:30 uur, meteen leuk als de kinderen uit school komen, naar Radio Maria NL via DAB+, www.radiomaria.nl of de Radio Maria app.

foto: Roel Jorna (creative commons CC BY-SA 4.0)