In oktober, de rozenkransmaand organiseert Radio Maria de Mariathon (na eerdere uitstel door corona). Jaarlijks wordt er tijdens de Mariathon wereldwijd geld ingezameld voor verschillende projecten van de Wereldfamilie. Dit jaar vraagt Radio Maria Nederland u om een bijdrage voor een specifiek project namelijk ‘Radio Maria Mandarin’. De Radio Maria wereldfamilie wil een nieuw redactioneel centrum in Rome opzetten dat zich bezig gaat houden met het maken van programma’s in het Mandarijn. Daarmee kan de grootste bevolkingsgroep in de wereld in zijn moedertaal bereikt worden. Steun dit mooie internationale initiatief en geef tijdens de Mariathon, dat kan gedurende de hele maand oktober 2020.

Steun Radio Maria ‘Mandarin’ en maak een gift over naar:
IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
t.n.v. Radio Maria te ’s-Hertogenbosch
o.v.v. Mariathon

De voorlopige tussenstand van donaties voor de Mariathon, het project ‘Radio Maria Mandarin’ staat op € 12.099,-. Aan het eind van de maand wordt het totaalbedrag bekendgemaakt.

Radio Maria ontvangt geen subsidie en dient geen commerciële belangen. Ze is volledig afhankelijk van giften van luisteraars. Bekijk hier op welke manieren u Radio Maria kunt steunen.

De twee Mariathondagen: woensdag 7 en donderdag 8 oktober.
Vanwege de corona-maatregelen heeft het team van Radio Maria een aangepaste Radio-Mariathon gebracht. Op 7 en 8 oktober hield Radio Maria Nederland twee live Mariathondagen op de radio met de volle aandacht voor dit project. Dit jaar moest dat vanwege de corona met minder mensen op de werkvloer en aan de telefoon. Deze beperking willen we niet ten koste laten gaan van de steun aan het project ‘Radio Maria Mandarin’. Het inzamelen van giften voor Radio Maria Mandarin doen we dan ook in de hele maand oktober, de Maria(thon)maand. Geef dus ook nog vandaag!