Direct de app downloaden (Android en iOS):

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.interbrug.radiomaria
iOS: https://itunes.apple.com/us/app/radio-maria-nederland/id1064461731?mt=8

Instructievideo

Radio Maria ontvangen via de gratis app

De app van Radio Maria Nederland is er voor smartphone en tablet. Natuurlijk is live radio luisteren het belangrijkst. Maar deze app biedt veel meer dan dat. Het maakt de rijkdom aan katholieke inhoud die Radio Maria te bieden heeft nóg toegankelijker voor iedereen.

Audiotheek
Dé blikvanger van de app is zonder twijfel de audiotheek. De audiotheek is de opvolger van uitzending gemist met als belangrijkste toevoeging de uitgebreide zoekfunctie. U kunt nu gemakkelijk uitzendingen terugvinden door te zoeken op datum, spreker, programma of door in het zoekvenster een zoekterm in te typen. Daarnaast worden er dossiers aangelegd en series aangemaakt om het nog overzichtelijker te maken. Radio Maria Nederland biedt inmiddels ruim 4000 audiobestanden aan.

Interactie
Direct contact met de luisteraar is onderdeel van het charisma van Radio Maria. Door de nieuwsberichten die verschijnen in de app blijft u op de hoogte van wat er gebeurt bij de radio. Ook kunt u ook heel gemakkelijk een berichtje sturen aan Radio Maria. Onder het kopje contact kunt u kiezen om 1) een gebedsintentie door te geven, of 2) een bericht naar de receptie te sturen of 3) een bericht rechtstreeks naar de livestudio te sturen.

Lage-bit stream voor minder dataverbruik

Er is naast de gewone stream ook een low-bit stream beschikbaar. Deze stream verbruikt minder data, en is dus minder kostbaar, wanneer je onderweg naar Radio Maria wilt luisteren.

Screenshots:


*Verklaring

De app vraagt om toestemming om uw microfoon te gebruiken. Dit is vanwege het gebruik van de Soundcloud-plugin voor het afspelen van de audiobestanden van uitzending gemist. Radio Maria maakt op geen enkele manier gebruik van uw microfoon.