Radio Maria Nederland zendt uit via DAB+ (digitale radio) en internet. Om DAB+ te kunnen ontvangen heeft u DAB+ radiotoestel nodig. Radio Maria biedt momenteel twee toestellen aan: een compact model van Nikkei en een speciaal ontworpen toestel voor Radio Maria (Moeder en Kind).

Procedure

U vraagt via dit formulier een radio naar keuze aan. Ook kunt u telefonisch contact opnemen (073-687 2000) op werkdagen tussen 10:00 uur en 12:00 uur. De mensen aan de receptie kunnen u dan van de juiste informatie voorzien.

Model 1 (DAB+) Model 2 (DAB+) (momenteel uitverkocht)

Model 1: Nikkei NDB40

Een prachtig handzaam radiootje waarmee u DAB+ en FM kunt ontvangen en waarmee u dus naar Radio Maria Nederland kunt luisteren.

Kenmerken
Afmetingen: 19 x 11.8 x 7 cm

Het toestel werkt op netstroom of op de ingebouwde accu. Deze ingebouwde accu laadt zichzelf op wanneer het toestel via de adapter is aangesloten op het netstroom. Het is tevens mogelijk om batterijen te plaatsen. (batterijen niet inbegrepen)

Het is ook mogelijk om draadloos contact te maken met de DAB radio. Binnen een straal van 10 meter kan de DAB radio bluetooth-signalen opvangen. Hierdoor is dit toestel ook te gebruiken als draagbare speaker.

Wat krijgt u geleverd:
– DAB+ Radio Nikkei NDB40
– Netstroomadapter + kabel
– Heldere gebruiksaanwijzing in het Nederlands van Nikkei + aanvullende korte beschrijving van Radio Maria

Klik hier voor een uitgebreide productomschrijving op de website van de fabrikant

Richtprijs: € 50,00 (Radio Maria vraagt u om een vrijwillige donatie)

Terug naar begin

Model 2: Maria met kind (momenteel uitverkocht)

Een prachtig vormgegeven radiotoestel waarmee u DAB+ en FM kunt ontvangen en waarmee u dus naar Radio Maria Nederland kunt luisteren.

Wat krijgt u geleverd:
– DAB+ Radio Maria met Kind
– Netstroomadapter
– Heldere gebruiksaanwijzing in het Nederlands

Richtprijs: € 65,00 (Radio Maria vraagt u om een vrijwillige donatie)

Terug naar begin