Radio Maria Nederland ontvangen in Vlaanderen

Hoe zit het nou in Vlaanderen? Is Radio Maria Nederland ook digitaal te ontvangen in Vlaanderen?

Internet
Via internet kunt u sowieso naar Radio Maria Nederland luisteren. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden. Dat kan via een internetradio, deze website of de app voor mobiel en tablet. Hiervoor heeft u wel een internetaansluiting nodig.

Klik hier voor meer informatie over het ontvangen van Radio Maria Nederland via internet.

DAB+
Het DAB+ signaal gaat in principe tot de landsgrens, maar gelukkig blijkt Radio Maria Nederland ook in Vlaanderen op kleine schaal te ontvangen. Onze technicus Dirk heeft bij enkele luisteraars in Vlaanderen de sterkte van het DAB+ signaal getest. Buitenshuis is de ontvangst goed, maar binnenshuis kan het, net als in Nederland, problemen geven. Veel hangt af van de omgeving en hoe het huis is gebouwd. U zult dus even moeten experimenteren of er een plaats is voor ontvangst binnenshuis.

Hieronder ziet u een kaartje. Boven de oranje lijn is door onze technicus getest en is de ontvangst buitenshuis goed. Binnenshuis, zoals gezegd, kan de ontvangst problemen geven.

Klik hier voor meer informatie over het ontvangen van Radio Maria Nederland via DAB+.

Mogelijke DAB+ ontvangst België
Boven de oranje lijn is door onze technicus getest en is de ontvangst buitenshuis goed. Binnenshuis, zoals gezegd, kan de ontvangst problemen geven..