Zoals ieder jaar organiseert Radio Maria op het einde van het jaar een live marathon. Daarmee komt Radio Maria Nederland in Actie om een extra financiële bijdrage te vragen. Eind 2021 roepen we dan ook om een ‘gulle 13e maand’ (van € 50.000,-) te doneren om de jaarbegroting van Radio Maria Nederland sluitend te krijgen.

DE DONATIESTAND klik hier

De Actie – het Doel
Met grote dankbaarheid ziet Radio Maria elke maand gemiddeld € 35.850,- gedoneerd worden. Dank u! Dat is veel en bewonderingswaardig! Radio maken in Nederland is tegelijkertijd prijzig en dat kost Radio Maria € 40.000,- pér maand. Tijdens de actie zullen we u hier meer over vertellen. Zoals u begrijpt komt Radio Maria elke maand nog vele euro’s tekort.

Om de jaarbegroting in 2021 mooi af te sluiten is uw bijdrage essentieel. Radio Maria komt in actie en vraagt u om:
A. Een periodieke gift te geven – samen op weg naar de € 40.000,- élke maand.
B. Een gulle gift voor de ‘Radio Maria in Actie’

Uw bijdrage maakt het mogelijk voor Radio Maria om dagelijks uit te zenden. Tevens is het een investering om haar missie naar de toekomst uit te kunnen bouwen. Radio Maria kan groeien en opbloeien met voldoende middelen, een goed beheer en een ongekende inzet.

Bel tijdens de marathon naar het telefoonpanel om uw gift kenbaar te maken
óf vul dit formulier in om uw toezegging digitaal door te geven! – klik hier

Maak uw gift over op:
IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
t.n.v. Radio Maria te ’s-Hertogenbosch
o.v.v. Maria in Actie

Het jaar van Jozef
(Radio) Maria in actie beweegt ook de Heilige Jozef tot actie. In het afgekondigde jaar van de Heilige Jozef dés te meer. Radio Maria zal hier tijdens de 2-daagse live marathon tijd en aandacht aan geven, uit dankbaarheid voor de Heilige Jozef die zoveel betekent voor het werk van Radio Maria. Dat geeft ook hele leuke items op de radio met verschillende gasten die graag met u delen over deze bijzondere heilige.

In actie – twee dagen non-stop live
Donderdag 25 en vrijdag 26 november zet Radio Maria de schuiven open. Vanuit de studio in Den Bosch hoort u de wervende Radio Maria in Actie. Noteer deze dagen in uw agenda en kom ook in actie! Via de radio en www.radiomaria.nl/inactie blijft u op de hoogte van de laatste tussenstanden.

‘Raad het liedje’
Tijdens deze actie hoort op enkele momenten de ‘Raad het liedje’ bij Radio Maria. Herkent u het fragment van het liedje geef dan snel de titel van het lied door aan het telefoonpanel op 073 687 2000. Bent u er op tijd bij dan maakt u kans op twee boeken van uitgeverij de Boog. Het boek: Jozef van Nazareth en het boek ‘Jezus en de Joodse wortels van de Eucharistie’. Luister dus goed tijdens de marathon naar de liedfragmenten bij ‘Raad het liedje’.

Tijden:
06:30 uur – start op donderdag
18:00 uur – einde op donderdag

06:30 uur – start op vrijdag
22:30 uur – einde op vrijdag