WORD JIJ DE NIEUWE REDACTIEMEDEWERKER VAN RADIO MARIA?
Voor onze organisatie in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een REDACTIEMEDEWERKER (m/v) voor 28 tot 32 uur per week.
(t.k.n.: Voor deze vacature is afgelopen maart-april een sollicitatieprocedure gehouden die niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd.)

WAT HOUDT DE FUNCTIE IN?
Je werkt in een dynamisch team van zes medewerkers en enkele tientallen vrijwilligers. Je plant en bereidt samen met de andere redactieleden programma’s voor. Je faciliteert sprekers bij het maken van een uitzending. Je vult samen met de andere redactieleden het systeem van waaruit alle programma’s en muziek worden afgespeeld. Ook vervul je, waar nodig, de rol van presentator op de radio.

WIE ZOEKEN WIJ?
Je bent flexibel en weet van aanpakken. Je deelt de rooms-katholieke waarden van onze organisatie en leeft die na. Je hebt een gedegen kennis van het katholieke geloof. Je kunt goed plannen en organiseren. Je raakt niet snel van je stuk en kunt snel schakelen tussen de verschillende taken. Je bent sterk gericht op samenwerking, ook met de grote verscheidenheid aan vrijwilligers, en beschikt over een stem die kleur en persoonlijkheid uitdrukt.

WAT VRAGEN WIJ?
We zoeken iemand die vier dagen (ook bij 28 uur) in de week op doordeweekse dagen op de studio aanwezig is. Minimaal twee keer per week start de werkdag om 07:30 uur. Je hebt affiniteit met de digitale wereld en kunt makkelijk (leren) omgaan met diverse computerprogramma’s. We verwachten een grote mate van zelfstandigheid in combinatie met een goede teamspirit.

WAT BIEDEN WIJ?
We bieden je een aantrekkelijke werkomgeving en een uitdagende baan in een relatief jong team. Je ontvangt een redelijk salaris dat is afgestemd op je verantwoordelijkheden. We kunnen een beperkte reiskostenvergoeding bieden.

MEER WETEN?
Neem gerust contact op met Yvonne Koopman op nummer 06-26080052.

SOLLICITEREN?
Stuur je sollicitatiebrief met motivatie waarom je bij Radio Maria zou willen werken, inclusief een CV, vóór 16 mei naar e.sluis@radiomaria.nl onder vermelding van ‘redactiemedewerker’.

Wij verwachten op vrijdag 21 mei de eerste sollicitatiegesprekken te kunnen houden.

RADIO MARIA NEDERLAND
Radio Maria zendt 24 uur per dag 7 dagen in de week uit met gebed, Eucharistievieringen, geloofsonderricht, bezinning, nieuws en actualiteiten uit Kerk en samenleving. Radio Maria Nederland maakt deel uit van het wereldwijde netwerk van de ‘World Family of Radio Maria’. De onlangs geheel gerenoveerde studio bevindt zich in ‘s-Hertogenbosch.