De decembermaand staat bij veel radiostations in het teken van lijsten. Vanaf dit jaar komt daar een nieuwe lijst bij. Een lijst die door u luisteraars is vormgegeven! De ‘Hemelse 100’ bij Radio Maria!

Luisteraars konden tot 13 december hun 3 favoriete liederen doorgeven en daarmee de lijst bepalen. Inmiddels heeft de redactie vele inzendingen mogen ontvangen en is de mogelijkheid tot verdere opgave gesloten. Dank voor alle inzendingen!

Zet de ‘Hemelse 100’ ook in uw agenda en mis geen seconde van deze 100 door u verkozen liederen, het gebed en getuigenissen!

Uitzendtijd op oudjaarsdag: van 10:00 tot 24:00 uur!

Maak kans op een mooie CD!
Wanneer u uw favoriete liederen op tijd heeft instuurt maakt u kans op één van de onderstaande 5 cd’s. De Cd’s worden verloot onder alle inzendingen en de bekendmaking hiervan hoort u tijdens de Hemelse 100 bij Radio Maria op oudjaarsdag.

De vijf CD’s:

Reyer – Ik ben

Een prachtig nieuw album van aanbiddingsleider Reyer. Een Cd met maar liefst 17 gloednieuwe, Nederlandstalige liederen, waaronder een akoestische versie van het lied ‘Jezus Overwinnaar’.

Joke Buis – Vertrouwd en nieuw

Na de cd’s rondom de bundels van ‘Johannes de Heer’ is Joke een nieuw avontuur aangegaan. Met de cd ‘Vertrouwd en nieuw’ zet ze een eerste mooie stap op de weg van eigen, persoonlijke liederen.

Trinity – Wereldwijs

De jongens van Trinity richten zich met dit album speciaal op de gelovige gezinnen in Nederland. Muziek voor het hele gezin! De cd komt eind januari uit.

Lars Gerfen – Laat nou gaan

Na zijn periode bij The Fruits ging Lars solo verder. Dat resulteerde tot nu toe in twee cd’s met Nederlandstalige liederen. Op deze meest recente cd staat onder andere ‘Kyrie’ en ‘Dankbaar hart’.

The Fruits – Het beste van…

Deze katholieke band is al weer een tijdje gestopt maar de muziek klinkt nog steeds door. Zowel op Radio Maria Nederland als Radio Maria België komen ze veel voorbij.