De decembermaand staat bij veel radiostations in het teken van lijsten. Vanaf dit jaar komt daar een nieuwe lijst bij. Een lijst die u vorm kunt geven, breng uw stem uit en luister op oudjaarsdag naar ‘de Hemelse 100 bij Radio Maria’! 

Hoe werkt het?
Het is heel simpel. De luisteraar van Radio Maria, u dus, bepaalt welke liederen er in de lijst komen. U geeft uw 3 favoriete liederen door via dit formulier of telefonisch via de receptie (073 687 2000) tussen 10:00 – 12:00 uur. Indien u belt, schrijf vooraf even de titels én naam artiest of band op. U kunt per persoon 3 liederen opgeven en dat kan tot en met zondag 13 december!

BRENG JE STEM UIT!

 

Uitzendtijd op oudjaarsdag: van 10:00 tot 24:00 uur!

Maak kans op een mooie CD!
Wanneer u uw favoriete liederen instuurt maakt u automatisch kans op één van de onderstaande 5 cd’s. Heeft u een voorkeur? Geef dit dan aan bij uw inzending. De Cd’s worden verloot onder alle inzendingen.

De vijf CD’s:

Reyer – Ik ben

Een prachtig nieuw album van aanbiddingsleider Reyer. Een Cd met maar liefst 17 gloednieuwe, Nederlandstalige liederen, waaronder een akoestische versie van het lied ‘Jezus Overwinnaar’.

Joke Buis – Vertrouwd en nieuw

Na de cd’s rondom de bundels van ‘Johannes de Heer’ is Joke een nieuw avontuur aangegaan. Met de cd ‘Vertrouwd en nieuw’ zet ze een eerste mooie stap op de weg van eigen, persoonlijke liederen.

Trinity – Wereldwijs

De jongens van Trinity richten zich met dit album speciaal op de gelovige gezinnen in Nederland. Muziek voor het hele gezin! De cd komt eind januari uit.

Lars Gerfen – Laat nou gaan

Na zijn periode bij The Fruits ging Lars solo verder. Dat resulteerde tot nu toe in twee cd’s met Nederlandstalige liederen. Op deze meest recente cd staat onder andere ‘Kyrie’ en ‘Dankbaar hart’.

The Fruits – Het beste van…

Deze katholieke band is al weer een tijdje gestopt maar de muziek klinkt nog steeds door. Zowel op Radio Maria Nederland als Radio Maria België komen ze veel voorbij.