Dagelijks gebed
Iedere dag om 15:00 uur en 03:00 uur zendt Radio Maria de rozenkrans van de Goddelijke Barmhartigheid uit. Een bijzonder gebed waar vele luisteraars zich bij aansluiten. Om uw gebed en devotie te versterken heeft Radio Maria u deze zomer iets heel bijzonders te bieden. Een prachtige canvas en een nieuw gebedenboekje ‘Bidden met Radio Maria’.

De canvas van de Goddelijke Barmhartigheid
Wellicht kent u de afbeelding van de Goddelijke Barmhartigheid (zie foto’s) zoals zuster Faustina in een visioen geopenbaard heeft gekregen. Radio Maria heeft deze zomer een (beperkt) aantal exemplaren van deze prachtige afbeelding op canvas. U kunt nu bij Radio Maria Nederland een canvas van de Goddelijke Barmhartigheid bestellen, wij vragen u om een gift om onze missie te ondersteunen. De richtprijs die hoort bij de canvas is 25 euro, met elke bijdrage daar bovenop draagt u bij aan het katholieke geluid in Nederland.

Aanvragen
U vraagt via dit formulier een canvas van de Goddelijke Barmhartigheid aan. Ook kunt u telefonisch contact opnemen (073-687 2000) op werkdagen tussen 10:00 uur en 12:00 uur.


Canvas van de Goddelijke Barmhartigheid
Afmetingen canvas: 33,5 cm bij 60 cm.
Richtprijs: € 25,- (Radio Maria vraagt u om een vrijwillige donatie)
Bijgaand ontvangt u de Rozenkrans van de Goddelijke Barmhartigheid op een A6-blaadje.
Op de achterzijde van de canvas is bovendien meer informatie te vinden over de Goddelijke Barmhartigheid. Wilt u zich verder verdiepen dan vindt u hier informatie.
Gebedenboekje ‘Bidden met Radio Maria’
Benut ook direct de mogelijkheid om het nieuwe gebedenboekje van Radio Maria Nederland te bestellen. Wel zo handig om thuis bij alle gebeden op de radio te kunnen gebruiken. Met wederom een gift (richtprijs van € 8,-) kunt u dit prachtige gebedenboekje toegestuurd krijgen. Daarmee steunt u de missie van Radio Maria Nederland en uw eigen gebedsleven krijgt een mooie impuls. Tip leg het gebedenboekje dichtbij uw radio of uw ‘gebedshoekje’. Via het bestelformulier voegt u deze eenvoudig toe aan de bestelling van de canvas. Uiteraard is het gebedenboekje ‘Bidden met Radio Maria’ ook los te verkrijgen.Het boekje is op A6-formaat en bevat ca. 40 pagina’s aan gebeden en de volgorde van de H. Mis.