Word jij de nieuwe aanwinst bij Radio Maria?
Radio Maria zendt 24 uur per dag uit met gebed, Eucharistievieringen, geloofsonderricht, bezinning, nieuws en actualiteiten uit Kerk en samenleving. Radio Maria Nederland maakt deel uit van het wereldwijde netwerk van de ‘World Family of Radio Maria’. De studio bevindt zich in ‘s-Hertogenbosch.

Voor onze organisatie, die bestaat uit vijf medewerkers
en enkele tientallen vrijwilligers, zijn wij op zoek naar een
OFFICE-MEDEWERKER (m/v) voor 20 uur per week

Wat houdt de functie in?
Jij bent een spil in de interne organisatie van Radio Maria en voert je werkzaamheden uit in nauw overleg met de teamleider en de secretaresse. Het stroomlijnen van de contacten met vrijwilligers beschouwen wij als een kerntaak. Daarbij onderhoud je contact met bisdommen, parochies, kerkelijke organisaties, priester-referenten. In overleg voer je ook receptietaken uit.

Wie zoeken wij?
Jij bent een aimabele persoonlijkheid die de rooms-katholieke waarden van onze organisatie deelt. Je bent vriendelijk, kunt goed organiseren, neemt initiatief en weet overzicht te houden in een dynamische werkomgeving. Je bent een binder tussen mensen en sterk gericht op samenwerking.

Wat bieden wij?
We bieden je een aantrekkelijke werkomgeving en een uitdagende baan in een relatief jong team. Tevens bieden we je een redelijk salaris dat uitgaat van je roeping voor Radio Maria en dat is afgestemd op je verantwoordelijkheden.

Meer weten?
Neem gerust contact op met mevrouw Els Sluis, op werkdagen bereikbaar tussen 13.00 en 15.00 uur op tel. 073-6872000.

Solliciteren?
Stuur je sollicitatie met CV vóór 5 september 2020 aan e.sluis@radiomaria.nl onder vermelding van ‘office- medewerker’