Radio Maria een uniek radiostation

Gebed en giften zijn elke maand opnieuw waardevol en essentieel voor Radio Maria! Radio Maria is er enkel dankzij de voorzienigheid, de vrijgevigheid aan dit unieke radiostation! Want Radio Maria zendt geen reclame uit, ontvangt geen subsidie en dient geen commerciële belangen. Maar radio maken kost geld, veel geld. De vaste kosten per maand bedragen € 40.000,-. Het mag dan ook een wonder heten dat het katholieke geluid op de radio niet alleen blijft klinken, maar zelfs steeds sterker te horen is. Draag bij aan een helder Katholiek geluid.

Word donateur

Radio Maria hoopt meer en meer te kunnen bouwen op donateurs die zich verbinden door een vast bedrag per maand over te maken. Op dit moment is Radio Maria, naast alle reguliere donaties, nog afhankelijk van incidentele inkomsten zoals erfenissen en onverwachte (grote) giften. Deze inkomsten kun je niet van te voren begroten omdat je er niet op kunt rekenen. Natuurlijk vertrouwt Radio Maria op de voorzienigheid maar een sterker financieel fundament geeft rust en biedt kansen om de kwaliteit van de radio te verbeteren.

Direct online doneren
U kunt direct doneren op deze website. Dat kan via Paypal en iDEAL.
Klik hier om naar deze pagina te navigeren.

Automatische Incasso voor Radio Maria
U kunt zelf een automatische incasso invullen via het formulier. Per maand, kwartaal, halfjaar of jaar kunt u uw bijdrage geven. Klik hier om naar het formulier te gaan.

Overeenkomst periodieke gift in geld (voorheen de notariële schenking)
Als u het ingevulde formulier toestuurt dan regelen wij de rest.

Nalaten aan Radio Maria
U kunt Radio Maria Nederland ook opnemen in uw testament.

GIVT app – www.givtapp.net
Radio Maria Nederland is toegevoegd als organisatie in de GIVT app. Handig voor hen die graag al donaties via de GIVT app doen.

Zelf een periodieke of eenmalige gift overmaken
U kunt natuurlijk ook zelf een eenmalige of periodieke gift overmaken.
Hier vindt u de benodigde bankgegevens. – klik hier

Heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op.