Beste luisteraar,

Zoals u waarschijnlijk wel weet, viert Radio Maria dit jaar haar 10 jarig bestaan. Voor de afgelopen 10 jaar willen we Maria gaan bedanken met twee bedevaarten.

De eerste zal zijn op donderdag 17 mei naar O.L. Vrouw ter nood in Heiloo en op donderdag 25 oktober gaat de tweede bedevaart naar O.L. Vrouw Sterre der Zee in Maastricht. We zullen daar de Eucharistie vieren, het middaggebed en de rozenkrans bidden. Na de lunchpauze hebben we een dankdienst die wordt afgesloten met de rozenkrans van de Goddelijke Barmhartigheid.

We hebben gekozen voor deze twee plaatsen om zo de mensen in het Noorden en het Zuiden te bedienen. Radio Maria organiseert voor de bedevaarten een busreis. Er zullen een aantal opstapplaatsen zijn, maar dat hangt af waar de mensen die meegaan wonen. Dit wordt later bekend gemaakt. Wanneer we met 50 mensen kunnen gaan, komt de prijs van de bus op ongeveer 15,- euro. Tussen de middag wil Radio Maria u een lunch aanbieden.

Hieronder vindt u een formulier waarmee u zich kunt opgeven. Voor Heiloo moet uw opgave vóór 15 april bij Radio Maria zijn. Voor Maastricht is dat vóór 1 september. Wanneer u zich hebt opgegeven, ontvangt u later verdere informatie. Geeft u alstublieft duidelijk aan met welke bedevaart u mee wilt gaan. Dit kunt u op het formulier aankruisen. U kunt ook telefonisch uw opgave doorgeven (073-6872000). Het zou mooi zijn wanneer we met velen Maria kunnen gaan bedanken.

Met vriendelijke groet, namens Radio Maria,
Gonnie Spronk, vrijwilligster