Radio Maria Nederland lanceert een nieuwe app voor de smartphone en tablet. Naast live luisteren zijn ook uitzending gemist en een radiogids geïntegreerd.

Het wordt nu nog makkelijker om Radio Maria Nederland te beluisteren. Er is nu een nieuwe app voor Android en iOS beschikbaar. Naast live radio luisteren en het bekijken van de programmering is er ook de mogelijkheid om programma’s terug te luisteren.

Ook het luisteren onderweg krijgt met de app een nieuwe impuls. “Er is bij de ontwikkeling ook rekening gehouden met diegenen die in de auto, trein of op de fiets willen luisteren. Er is naast de gewone stream ook een low-bit stream beschikbaar. Deze stream verbruikt minder data wanneer je onderweg naar Radio Maria luistert”, zegt Lars Gerfen, medewerker communicatie en promotie.

Met deze app hoopt Radio Maria nog meer mensen te bereiken met de Blijde Boodschap die de katholieke Kerk verkondigt.

Links om de app te downloaden:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.interbrug.radiomaria
iOS: https://itunes.apple.com/us/app/radio-maria-nederland/id1064461731?mt=8

Screenshots:

Screenshot app 1
Screenshot app 2
Screenshot app 3

Radio Maria Nederland lanceert nieuwe app