De oktobermaand is de missiemaand van de RK kerk en dat merken we ook bij Radio Maria. Het 24/7 faciliteren van de blijde boodschap, verdieping, gebed en veel méér is elke maand opnieuw een uitdaging. De inzet van mankracht, het enthousiasme van vele vrijwilligers én een klein team maakt dat Radio Maria elke dag te horen is. Daar komt veel bij kijken, radio maken is dynamisch, iedere dag én iedere maand opnieuw.

Nu het einde van de maand oktober nadert en de (wekelijkse) donatiestand (klik hier / zie onder) weer inzichtelijk is…. vraagt Radio Maria u om óók in oktober bij te dragen aan de missie van Radio Maria. Momenteel blijft oktober nog redelijk steken in de nodige voorzienigheid! Draag ook bij, dat kan incidenteel.. maar het liefst periodiek! Zoals u weet, Radio Maria is u bijzonder dankbaar!

In 2021 mochten we al elke maand opnieuw min. € 30.000,- ontvangen aan giften! Laten we deze mooie tendens ook voorzetten in de maand oktober.

Daarmee red Radio Maria Nederland het overigens niet! Radio Maria heeft iedere maand € 40.000,- nodig om de kosten van het radio maken en uitzenden te kunnen dekken. Dat is helaas niet goedkoop in Nederland.

Hartelijk dank voor uw aandacht en bijdrage.

Aandacht voor Oktober