De gedachtenis van alle overledenen op 2 november is een eeuwenoude traditie in de RK Kerk. Radio Maria wil daar uitdrukkelijk aandacht aan schenken. Twee programmamakers bij Radio Maria hebben daarvoor twee uitzendingen op elkaar afgestemd (zie onder). Op een mooie wijze staat Radio Maria zo samen met u stil bij Allerzielen, bij hen die we missen. Voor deze gelegenheid kunt u namen doorgeven van overleden dierbaren. Ga daarvoor naar: www.radiomaria.nl/allerzielen

Dinsdag 2 november om 11:00 uur.
In het ‘Pastoraal Spreekuur’ zal priester Koos Smits ingaan of de historie, de liturgie, maar vooral de theologie van Allerzielen. Wat betekent gedenken, bidden voor? Wat zijn hemel, hel en vagevuur?

Dinsdag 2 november om 13:30 uur.
In het programma ‘Vonken van hoop’ zal pastoor Eric van Teijlingen op de radio een Allerzielen-gedachtenis houden, met gebed, bijbellezing en muziek. Luisteraars en bidders van Radio Maria zijn uitgenodigd om vooraf namen door te geven van overledenen voor deze specifieke uitzending.

Allerzielen – 2 november