Maria van de Rozenkrans op 7 oktober
Vanwege de gewonnen zeeslag op 7 oktober 1571 bij Lepanto tegen het Ottomaanse Rijk, heeft Paus Pius V het feest van de rozenkrans ingesteld. Namelijk, men heeft toen massaal de rozenkrans gebeden om Maria’s voorspraak af te smeken. De wereld familie van Radio Maria laat zo’n feest niet stilletjes voorbijgaan. Aankomende donderdag kunt u om 16:00 uur meebidden met de internationale rozenkrans die live wordt uitgezonden vanuit Pompeï. Ter gelegenheid van Oktober Rozenkransmaand wordt ieder jaar een internationale rozenkrans gebeden met de wereld familie van Radio Maria. Vorig jaar was dat vanuit Kibeho (Rwanda) en dit jaar dus Pompeï (Italië).

Bid samen met de Radio Maria wereldfamilie a.s. donderdag 7 oktober om 16:00 uur de rozenkrans met de geheimen van het licht.

De rozenkrans is wereldwijd in 9 talen te volgen. Bij Radio Maria Nederland zenden we het gebed in het Engels uit, luister daarvoor naar onze DAB+, radiomaria.nl of de app. Wilt u liever in een ander taal bidden, kijk in onderstaand overzicht voor de meest gangbare talen voor u.

Radio Maria Italië: klik hier
Radio Horeb Duitsland: klik hier
Radio Maria Spanje: klik hier
Radio Maria Frankrijk: klik hier
Radio Maria Portugal: klik hier

 

 

Internationale rozenkrans vanuit Pompeï