Luister vandaag (donderdag 30 sept) naar de nieuwste uitzending van Pater Elias in ‘de Pater Podcast’. Pater Elias brengt in seizoen twee van ‘De Pater Podcast’ de actuele thema’s die spelen in de maatschappij kort en krachtig in beeld. In de aflevering vandaag (seizoen 2, nr. 5) spreekt hij over totalitaire regimes. Mis ook zeker voorgaande lezingen niet, zoals de aftrap van seizoen 2 met de uitzending over Afghanistan of uitzending nr. 2 over het ‘motu proprio’ van Paus Franciscus.

‘De Pater Podcast’ hoort u elke donderdag bij Radio Maria Nederland via DAB+, radiomaria.nl en de App.
Tijden: 10:15, 16:30, 23:45 én 05:30 uur.

Podcast platformen:
Radio Maria audiotheek – klik hier
Spotify – klik hier
Google Podcasts –  klik hier
Itunes – klik hier
Tune-In – klik hier
Soundcloud – klik hier
De podcast App – klik hier

Totalitaire regimes – de Pater Podcast