De open dag bij Radio Maria Nederland was er ‘een om in te lijsten’ klonk het uit de mond van voorzitter Ger Zimmermann. Inderdaad wat was het een prachtige dag; het weer, de muziek, de Eucharistieviering, de rondleidingen, het eten, de aankleding en bovenal de fijne samenkomst van luisteraars uit alle hoeken van het land.

Dat mocht plaatsvinden op het naastgelegen schoolplein en dat gaf een hele fijne buitenruimte voor deze gelegenheid! De tientallen kinderen speelden op het schoolplein terwijl de volwassenen genoten van gezelligheid, gebak en meer. De kinderen kregen op de open dag de primeur met de rondleiding door de studio, terwijl er buiten het middaggebed klonk. Na de lunch was het de beurt aan de luisteraars om de vernieuwde studio bezichtigen. Een veelvoud was onder de indruk van de nieuwe situatie zowel de praktische als de visuele verbeteringen. Later in de middag ging het gezelschap van 100 personen even goed zitten voor de muziek van Lars Gerfen. Waarbij zijn dochter Fay een lied meezong, prachtig. Als hoogtepunt sloten we af met heilige Mis in de buitenlucht met kapelaan Pieter Zimmermann. Live op de radio kon u tussen 14:00-16:00 uur meeluisteren via Radio Maria. Het was een prachtige dag!

Bekijk hier (app gebruikers – klik hier) ook de foto’s van Radio Maria Nederland gemaakt door Frank Antonissen.

Wat een dag!