We starten vanaf woensdag 15 september met een nieuw boek ‘een leven met Karol’. Het boek werpt een uniek licht op het leven, het ‘mysterie’, dat paus Johannes Paulus II zo bijzonder en zo geliefd maakte. Wie was deze sterke en inspirerende figuur, die zo’n grote stempel heeft gedrukt op de katholieke Kerk en op de Europese geschiedenis? Op deze en vele andere vragen geeft ‘een leven met Karol’ antwoord. Een boeiend en onthullend boek, waarin Gian Franco Svidercoschi als verteller Stanisław Dziwisz aan het woord laat. Deze stond als secretaris de paus gedurende tientallen jaren het meest nabij. Een gezaghebbend boek ook, waarop vrijwel alle andere biografieën, documentaires en films over Karol Wojtyła zijn gebaseerd.

Luister op werkdagen om 06:05 uur, 16:00 uur en 00:00 uur naar Radio Maria Nederland.
uitgever: Betsaïda – klik hier

Nieuw boek – Een leven met Karol