De vrijdag is bij Radio Maria een mooie dag om te luisteren naar de uitstapjes van pater Stefaan Lecleir. In deze tweede aflevering vandaag neemt hij u mee naar bedevaartsoort Halle, de plek waar de Sint-Martinusbasiliek staat (ook bekend als de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek) en waar een bijzonder beeld van Maria mensen naartoe trekt. Maar ook maakt pater Lecleir een uitstapje met zijn verhaal over de heilige Amandina van Schakkebroek, een Belgische missiezuster in China die in 2000 heilig is verklaard. Luister vandaag naar Radio Maria om 10:15 uur, 16:30 uur en 23:45 uur.

De serie op reis met pater Lecleir is ook in volgende afleveringen zeer interessant. Zo gaat hij in aflevering 3 naar Pontmain, waar in 1871 Maria, Moeder van de Hoop verschijnt. Wat begint met een verschijning aan twee jongens zet de verschijning langer door en brengt het gehele dorp in beweging en in gebed tot Maria.

In aflevering 4, 5 en 6 gaan we mee op reis met pater Lecleir naar Soedan om op verkenning te gaan naar een mogelijke missie voor hem daar. Een land waar al jarenlang veel gaande is met onlangs nog een militaire staatsgreep in 2018-2019 en de oorlog in Tigray. Volg pater Lecleir en luister elke vrijdag deze zomer bij Radio Maria Nederland via DAB+, radiomaria.nl en de app.

Op reis met pater Lecleir