Beste luisteraars, de zomermaanden zien er altijd net even anders uit dan de rest van het jaar. Reguliere programma’s en sprekers nemen even vakantie en maken ruimte voor prachtige nieuwe bijdragen. Zoals het programma van pater Lecleir en zuster Catharina over kardinaal Van Thuan. Of de 8-delige serie van Robbie Dell’aira over oude en nieuwe kunsten. Daarnaast zijn er ook nieuwe afleveringen van de serie Kerkvaders te horen deze zomer. Natuurlijk blijven we altijd doorgaan met het gebed op de radio en de diverse vieringen. Ook blijven een aantal vaste programma’s te beluisteren in de zomer, maar bijvoorbeeld ‘Goedemorgen Radio Maria’ niet. Meer informatie over de zomerprogrammering vind u op radiomaria.nl of in de nieuwsbrief. Radio Maria wenst u een gezegende zomer.

De zomerprogrammering is gestart op maandag 5 juli en loopt tot zondag 29 augustus. Voor alle uitzendtijden (en herhalingen) bekijk de radioprogrammering.

De zomerprogrammering is gestart