Radio Maria is een wereldwijde familie van luisteraars verspreidt over de aarde. We kennen allemaal wel iemand die als Nederlander momenteel of zelfs permanent in het buitenland zitten. Zo hebben we vandaag een leuk gesprek met Jurriaan Borst. Hij woont momenteel nog in Nederland maar hij gaat binnenkort de overstap maken naar Puerto Rico. Hij is namelijk verloofd met een Puerto Ricaanse. De liefde brengt immers mensen in beweging over landgrenzen heen, zo ook Jurriaan. Radio Maria is benieuwd naar zijn verhalen, plannen en ervaringen met het land.

Wat extra leuk is, morgen spreekt Yvonne ook met de verloofde Tatjana Maria. Het lijkt haast op een special ‘All you need is … Radio Maria’.

Luister vandaag om 16:45 uur naar Radio Maria via DAB+, radiomaria.nl en de App.

 

Jurriaan Borst – Live in gesprek om 16:45 uur