Radio Maria komt met de Meimaand-Challenge: ‘Bid de rozenkrans!’ Radio Maria Nederland daagt iedereen deze meimaand uit om het rozenkransgebed (meer) te bidden. Een ieder die de uitdaging aangaat krijgt een rozenkrans en het gebedenboekje ‘Bidden met Radio Maria’ thuisgestuurd. Geef je hier op.

Het rozenkransgebed heeft een belangrijke plaats in de programmering van Radio Maria. “Het is een bijzondere manier van bidden dat je echt moet leren waarderen. Het geeft rust en brengt je in een sfeer van gebed”, zegt een meebidder van de rozenkrans op de radio.

Het rozenkransgebed geeft meer dan een impuls, het kan zelfs levens veranderen. Laat je uitdagen om de waarde van het rozenkransgebed (nog meer) te ontdekken.

Paus Franciscus doet bovendien een oproep om in de meimaand elke dag (om 18u) gezamenlijk de rozenkrans te bidden voor het einde van de covid-19 pandemie! Deze gebedsmarathon van de rozenkrans wordt elke dag om 18:00 uur door het Vaticaan live uitgezonden (via deze youtube-stream) vanuit een van 30 Mariale heiligdommen wereldwijd (voor meer informatie kijk op vaticannews.va (in het Engels, Duits e.a. talen)).

Deze meimaand biedt een mooie kans om het gebed beter te leren kennen. Via dit formulier of telefonisch via de receptie (op werkdagen tussen 10:00 – 12:00 uur) kunnen geïnteresseerden zich aanmelden.

De Meimaand Challenge!