Donderdag 8 april start Radio Maria met een nieuwe vertelling met het boek Lieve Vrouwe van Marianne Keser. Deze bekende Bosschenaar schreef naast vele kinderboeken ook later een aantal historische romans. Waaronder het boek ‘Lieve Vrouwe’ waarin ze stil staat bij de wonderbaarlijke gebeurtenissen rond het Mariabeeld (de Zoete Moeder van Den Bosch in de Sint Jan) eind veertiende eeuw.

Het boek kunt u op werkdagen (ma-vr) beluisteren bij Radio Maria om 06:05 uur, 16:00 uur of 00:00 uur (de donderdagnachten wijken iets af door de programmering met 00:15 uur als tijdstip). Luister naar Radio Maria via DAB+, radiomaria.nl of de App.

Het boek zal later ook als luisterboek te beluisteren zijn in de Audiotheek van Radio Maria – klik hier.
Het boek is uitgebracht in 2000 door uitgeverij Esstede en Cantal.

Lieve Vrouwe – Marianne Keser