‘Zij sloegen Hem met een rietstok op het hoofd, bespuwden Hem en brachten Hem hulde door op de knieën te vallen. Nadat zij hun spel met Hem gedreven hadden, ontdeden zij Hem van het purperen kleed, trokken Hem zijn eigen kleren weer aan en voerden Hem weg om Hem te kruisigen.’ Marcus 15:19-20

Met Zijn lijden en sterven, nam Christus de zonden van de mens met zich mee als lamoffer. Op het kruis, het bloedoffer van Jezus Christus. De weg van het lijden die Jezus voor ons gegaan is, overdenken we vandaag om 15:00 uur met de Kruisweg vanuit de kapel van Radio Maria.

Om 19:oo uur kunt u luisteren naar de plechtige herdenking van het lijden en sterven van de Heer vanuit de Lodewijkkerk te Leiden, celebrant is pastoor Jeroen Smith.

Vanwege Goede Vrijdag is er vandaag geen H. Mis.

 

De Kruisweg om 15:00 uur vanuit de Radio Maria kapel