Deel 4 van de verbouwingsupdate bij Radio Maria – het eindresultaat! Dit voorjaar heeft de studio in Den Bosch een metamorfose mogen doormaken (wat na 13 jaar intensief gebruik hard nodig was).

Radio Maria is dankbaar en blij met het resultaat en ieders bijdrage daarvoor (met de Adventsactie in 2020)! Radio Maria is hiermee erg geholpen!

Het geeft een betere basis, het werk is nu nog overzichtelijker en logischer opgezet. De herindeling van ruimtes komt zeer ten goede aan het werk en het gebruik van de ruimtes. En de locatie is nu nog meer een inspirerende plek om te mogen werken of er als gast te mogen zijn. Bekijk de video hier (zie onder) of op een van de sociale media kanalen van Radio Maria (Facebook, Twitter of Instagram). De App-gebruikers kunnen de video daar bekijken of via deze link op radiomaria.nl.

Het eindresultaat – verbouwingsupdate 4