Zondag 28 maart markeert dit jaar als Palmzondag, het begin van de Goede Week. Op deze dag zetten we toevallig ook de klok naar de zomertijd en zo gaan we collectief een uur ‘vooruit’ in de tijd. Wat mag de Goede Week anno 2021 teweeg brengen met Gods genade, voor u en voor de samenleving in onrust? Radio Maria wenst dat de mens(heid) wederom perplex mag staan daar waar Christus verschijnt als de verrezen Heer, de verlosser in het geloofsleven, in de harten van de mens. Moge velen net zo tot jubel komen over de intocht van de Heer zoals destijds Jezus op een ezel zijn intocht nam op weg naar Pasen.

Vier Palmpasen samen met Radio Maria:
om 11:00 uur de Heilige Mis van Palmzondag vanuit de Sint Petrus kerk in Sittard, celebrant is deken Rob Merkx.
om 08:00 uur, 13:30 uur en 23:45 uur een Woord van de Paus over Palmzondag
om 18:05 uur Woord voor Woord, Palmzondag in het jaar B – Pater Dries van den Akker SJ

Radio Maria Nederland wenst u bovendien een goede start van de Goede Week toe. Zie voor een overzicht van liturgische momenten in de Goede Week en de Radioretraites (die vanaf morgen, maandag 29 maart al starten bij) www.radiomaria.nl.

Palmzondag het begin van de Goede Week