Radio Maria Nederland zet zich dagelijks in om het katholieke geluid ten gehore te brengen. Of u nu via de radio, internet of uw smartphone naar Radio Maria luistert, het is er voor u én dankzij u! Zo’n radiozender als Radio Maria, met aandacht voor het Katholieke geluid én het gebed, die vind u verder niet in Nederland. U begrijpt, dat maken wij graag mogelijk hier in Nederland! Hoe waardevol is alléén al het dagelijks gebed en de onmeetbare genade van God daarbij!

Radio Maria is bijzonder, ook in wijze van bestaan, enkel steunend op de giften van luisteraars en donateurs. Elke maand opnieuw. Radio Maria is dankbaar voor ieders bijdrage! Radio maken is een kostbare bezigheid…. Radio Maria mogelijk maken is kostbaarder dan de kosten die ervoor nodig zijn. Draagt u ook bij?

Vaste donateur
Graag nodigt Radio Maria u uit om als vaste donateur bij te dragen aan een helder katholiek geluid in Nederland. Radio Maria hoopt steeds meer te kunnen bouwen op donateurs die zich verbinden met een vast bedrag per maand. Heel veel luisteraars doen dit al. Maar om alle kosten te kunnen dekken is Radio Maria jaarlijks nog afhankelijk van incidentele inkomsten zoals erfenissen en onverwachte (grote) giften.

ANBI
Radio Maria zendt geen reclame uit, krijgt geen subsidie van de overheid en dient geen commercieel belang. Het project wordt volledig gefinancierd door giften van vrijgevige en betrokken luisteraars. Radio Maria Nederland is aangemerkt als ANBI instelling. Hiermee zijn giften aftrekbaar voor de belasting.

Bedankt voor uw bijdrage en betrokkenheid. Samen geven we om het Katholieke geluid in Nederland!

Geef via ideal: klik hier
Geef direct via paypal: klik hier
Informatie over doneren: www.radiomaria.nl/doneren

Geef om een helder Katholiek geluid