Met de continue verscherpte maatregelen en de daardoor beperkte inzet van vrijwilligers en teamleden, is het bijzonder om te zien dat Radio Maria 24/7 goed draait. Dat is aanpassen en aanpakken wat zelfs met de huidige kleine ‘renovatie’ van het pand een extra dimensie geeft. Dat lukt doordat Radio Maria gedragen wordt door het dagelijks gebed, de mantel van Maria en de genade van God.

Daarnaast is het een grote zegen dat Radio Maria telkens opnieuw de voorzienigheid in de benodigde financiële middelen mag ervaren. Radio Maria dankt zijn bestaan dankzij alle donaties, de giften van trouwe luisteraars. Daarvoor zijn we God en u elke maand dankbaar!

Nu het jaar 2021 begonnen is, zou het héél gunstig zijn als we ook deze eerste maand goed mogen beginnen. Draagt u ook bij? Geef een bijdrage die voor u passend is en wetende dat Radio Maria uw bijdrage optimaal inzet voor de evangelisatie en een helder Katholiek geluid via Radio Maria Nederland.

Met een tussenstand van € 12.236,- (dd. 20-01-’21) heeft Radio Maria de benodigde maandelijkse € 40.000,- nu nog niet in zicht.

U kunt direct doneren via Paypal of iDEAL: Klik hier.
Informatie over andere donatie-mogelijkheden: Klik hier.

Zelf een bijdrage overmaken? Maak je gift over naar:
Radio Maria te ’s-Hertogenbosch
IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
BIC: INGBNL2A

Bij voorbaat dank.

Laten we 2021 gunstig starten!