Radio Maria is 2021 gestart met een nieuw boeklezing, het boek ‘Niet te geloven! – Teksten over de Eucharistie’ kunt u de komende tijd in het weekend beluisteren bij Radio Maria. Altijd heeft de Kerk geloofd en verkondigd dat in de Eucharistie, in de gedaanten van het geconsacreerde brood en de geconsacreerde wijn, Christus aanwezig is. Dat wordt de werkelijke tegenwoordigheid van Christus in de Eucharistie genoemd. Het geschenk dat Jezus ons geeft in de Eucharistie is zo mooi, dat het praktisch niet te bevatten is. Deze bloemlezing toont aan dat het geloof in de werkelijke tegenwoordigheid van de Heer door alle eeuwen heen geloofspunt is geweest in de nog ongedeelde Kerk. Het boek is geschreven door Dr. Régis de la Haye (1945), diaken aan de Basiliek van Onze Lieve Vrouw ‘Sterre der Zee’ in Maastricht, en docent kerkgeschiedenis en kunstgeschiedenis aan de opleidingen van het bisdom Roermond.

Elk weekend kunt u twee hoofdstukken beluisteren bij Radio Maria:
Zaterdag: 06:05 uur, 16:00 uur en 00:00 uur.
Zondag: 06:05 uur, 16:00 uur en 00:00 uur.

Of beluister het boek als podcast; de eerste twee hoofdstukken en de opvolgende lezingen kunt u hier beluisteren.

Het boek is te koop bij Betsaida: klik hier

Niet te geloven!