Radio Maria Nederland komt met oudjaarsdag met de ‘Hemelse 100’! De lijst met dé favoriete nummers van alle luisteraars. Geef uw top 3 door vóór 13 december! En maak kans op 5 prachtige CD’s!

De decembermaand staat bij veel radiostations in het teken van lijsten. Vanaf dit jaar komt daar een nieuwe lijst bij. Een lijst die u vorm kunt geven, breng uw stem uit en luister op oudjaarsdag naar ‘de Hemelse 100 bij Radio Maria’! Uitzendtijd op oudjaarsdag: van 10:00 tot 24:00 uur!

Hoe werkt het?
Het is heel simpel. De luisteraar van Radio Maria, u dus, bepaalt welke liederen er in de lijst komen. U geeft uw 3 favoriete liederen door via dit formulier (klik hier) of telefonisch via
de receptie (073 687 2000) tussen 10:00 – 12:00 uur. Indien u belt, schrijf vooraf even de titels én naam artiest of band op. U kunt per persoon 3 liederen opgeven en dat kan tot en met zondag 13 december!

Maak kans op een mooie CD!
Wanneer u uw favoriete liederen instuurt maakt u automatisch kans op een cd. We hebben 5 verschillende CD’s te verloten! Heeft u een voorkeur? Geef dit dan aan bij uw inzending. Een overzicht van alle CD’s (o.a. van Reyer, Trinity én meer) vind je hier!

De Hemelse 100 bij Radio Maria!