Yvonne heeft vandaag een (voor veel luisteraars) bekende te gast, namelijk broeder Johannes van Beurden van het Apostolaat van troost. U heeft hem vast eerder gehoord in uitzendingen samen met pater Elias. Vandaag schuift hij aan in het programma ‘Aan tafel met’ voor een openhartig en persoonlijk gesprek met Yvonne. Broeder Johannes weet namelijk wat het is om verdriet, verlies en lijden te verwerken, maar hij weet dat ook om te zetten in zijn apostolaat van troost. Een verhaal die je raakt, beste luisteraars… Ook horen we veel over zijn Apostolaat in coronatijd, veel mensen hebben het immers niet makkelijk. Heeft u het zwaar, luister dan naar zijn levenslessen, zijn levenswerk.

Luister om 11:00 uur (20:30 uur of 03:30 uur) naar Radio Maria via DAB+, radiomaria.nl (klik hier) of de gratis App.

Luister hier het ‘Aan tafel met’ gesprek terug met br. Johannes op 16 november j.l.

foto: Wim Koopman
facebook: apostolaat van troost

 

ATM met broeder Johannes van Beurden