De familie van Radio Maria (Nederland) – aflevering 3
Elke 2e dinsdag van de maand om 14:00 uur komt het nieuwe programma ‘De familie van Radio Maria’ langs bij Radio Maria. Vandaag aflevering drie met vrijwilligster Ineke Kuijer. Ineke hoort u met regelmaat met mooie boeklezingen en Ineke is een vaste kracht achter de schermen, bijvoorbeeld met het verzorgen van alle podcasts in de audiotheek.

Luister vanmiddag om 14:00 uur naar het interview bij Radio Maria via DAB+, radiomaria.nl (klik hier) en de gratis App. Het programma ‘De familie van Radio Maria’ geeft een mooi beeld van de mensen op de radio én achter de schermen. Radio Maria is een vrijwilligersradio, dat hoort u onder andere aan alle verschillende stemmen op de radio. Onze Radio Maria familie is behoorlijk uitgebreid en we willen u luisteraars in het nieuwe seizoen graag nader kennis laten maken met alle verschillende mensen.

 

De Familie van Radio Maria – Ineke Kuijer