De familie van Radio Maria (Nederland) – aflevering 2
Elke 2e dinsdag van de maand om 14:00 uur komt het nieuwe programma ‘De familie van Radio Maria’ langs bij Radio Maria. Vandaag aflevering twee met vrijwilligster Mariska Adrichem. Mariska coördineert op het Heiligdom O.L.V. ter Nood in Heiloo de opnames en uitzendingen van Radio Maria, en alles wat daar verder bij komt kijken. “Ik ben zo blij dat ik daar ja op gezegd heb. Ik had nooit gedacht dat ik nog radio zou leren maken. Het is geweldig”. Luister vanmiddag om 14:00 uur naar het interview bij Radio Maria via DAB+, radiomaria.nl (klik hier) en de gratis App.

Het programma ‘De familie van Radio Maria’ geeft een mooi beeld van de mensen op de radio én achter de schermen. Radio Maria is een vrijwilligersradio, dat hoort u onder andere aan alle verschillende stemmen op de radio. Onze Radio Maria familie is behoorlijk uitgebreid en we willen u luisteraars in het nieuwe seizoen graag nader kennis laten maken met alle verschillende mensen.

Luister de podcast van de vorige aflevering terug in de Radio Maria audiotheek: klik hier

De Familie van Radio Maria – Mariska Adrichem