De familie van Radio Maria (Nederland) – aflevering 1
Elke 2e dinsdag van de maand om 14:00 uur komt het nieuwe programma ‘De familie van Radio Maria’ op de ether. Vandaag de aftrap, aflevering 1 met Frank Antonissen de PR-medewerker van Radio Maria. Frank is (nog) het nieuwste teamlid bij Radio Maria en heeft er zijn eerste jaar bij Radio Maria bijna op zitten. Wat beweegt hem zoal in dit mooie (part-time) werk voor Radio Maria en als huisvader? Lars Gerfen pakt zijn kans en interviewt Frank straks live in een persoonlijk gesprek. Luister naar Radio Maria via DAB+, radiomaria.nl (klik hier) en de gratis App.

Het programma ‘De familie van Radio Maria’ geeft een mooi beeld van de mensen op de radio én achter de schermen. Radio Maria is een vrijwilligersradio, dat hoort u onder andere aan alle verschillende stemmen op de radio. Onze Radio Maria familie is behoorlijk uitgebreid en we willen u luisteraars in het nieuwe seizoen graag nader kennis laten maken met alle verschillende mensen.

Luister de podcast van deze aflevering terug in de Radio Maria audiotheek: klik hier

1e aflevering – ‘De familie van Radio Maria’