Tijdens deze zomerprogrammering van Radio Maria Nederland geven we extra aandacht aan de Goddelijke Barmhartigheid. Een mooie tip voor u om te lezen is het dagboek ‘Goddelijke Barmhartigheid in mijn ziel’ van de Heilige zuster Faustina.

Zuster Faustina hield in haar jaren als kloosterling een dagboek bij, een prachtig verslag van alle ervaringen die ze mocht meemaken waaronder de vele verschijningen van Jezus. Zijn Goddelijke Barmhartigheid was om aan de mensen bekend te maken, en dit dagboek neemt je daarin op prachtige wijze mee.

lees het in haar dagboek ‘Goddelijke Barmhartigheid in mijn ziel’: dagboekzusterfaustina.com

Maak bovendien nog gebruik van een prachtige aanbod bij Radio Maria deze zomer, de canvas van de Goddelijke Barmhartigheid. Meer informatie vind je hier.

Dagboek van zr. Faustina