Met nog één zomerse week in juli te gaan zijn wij benieuwd of Radio Maria de maandelijkse benodigde giften weer rond kan krijgen. Dat lukte in 2020 alle voorgaande maanden, prachtig! God’s voorzienigheid werkt door u heen, dat is werkelijk mooi! Radio Maria is hoe dan ook bijzonder dankbaar. Helpt u Radio Maria Nederland ook in juli met een bijdrage?
 
Dankzij de genade van God en de middelen vanuit donaties kan Radio Maria de missie uitvoeren. Radio Maria verkondigt het evangelie, brengt verdieping van het geloof, verbindt (wereldwijd) Katholieken door het gebed en de Eucharistievieringen in Christus. Vul het gehoor (en het hart) met Gods woord en christelijke muziek en kom dagelijks dichter bij God met Radio Maria. Laten we daar samen aan blijven werken… een helder katholiek geluid!
De verschillende mogelijkheden om Radio Maria te steunen kunt u vinden op: www.radiomaria.nl/doneren
 

 

Donaties juli