Een prachtige helderblauwe hemel ligt vandaag als een mantel over de studio van Radio Maria heen. Een zegen die we vandaag ook via de ether mogen ontvangen. Luister vandaag onder andere naar de mooie programma’s van p. Koos Smits.

Paus aan het woord
Om 10.15 uur geeft hij een Catechese over de Eucharistie in het programma ‘Paus aan het woord’. (met een herhaling om 16.30 uur).

Pastoraal spreekuur
Om 11.00 uur start het pastoraal spreekuur met p. Koos. Een interactief spreekuur waarin geloofsvragen of belevenissen aan bod komen. P. Koos bespreekt graag met u geloof en leven. WhatsApp p. koos dan ook gerust in de studio via nummer 06-20019670. (luister de herhaling om 20.30 uur)

Luister naar Radio Maria via DAB+ en internet (radiomaria.nl en de gratis app). Beluister uitzendingen terug via radiomaria.nl/audiotheek.

Een helderblauwe hemel