Naast het vieren van de Eucharistie op de zondag is het zo bijzonder waardevol om de rozenkrans te bidden. Als voorbidders in de studio merken we de geestelijke verbondenheid, we bidden niet alleen met degene aan de telefoon of in de studio. We bidden samen met een ongekend aantal luisteraars in Nederland en daarbuiten. Het gebed wordt gebundeld en de intenties worden opgedragen in gebed.

Gebed sterkt anderen, maar ook jezelf
De reacties die Radio Maria als gebedszender ontvangt laat telkens zien hoe waardevol het bidden van de rozenkrans is. Het kunnen meebidden via de Radio en zo verbonden te mogen zijn, dat alleen al is zo fijn. Je gedragen weten door het gebed, het samen kunnen opdragen van de intenties.. het is en blijft belangrijk. Door het bidden van de rozenkrans wordt je (eigen geloof) gesterkt, maar bovenal ook dat van anderen. Het blijft ongrijpbaar, maar het gebed maakt een groter verschil dan onze perceptie nog kan bevatten.

“Lieve medewerkers van Radio Maria wat fijn dat jullie ons (mij) door gebed en alles daar om heen met God verbonden laten zijn. Dank daar voor.” – WhatsApp bericht aan Radio Maria

Kies je moment
Neem jij vandaag ook even de tijd om samen met Radio Maria een rozenhoedje te bidden? We bidden deze meerdere malen per dag dus neem je moment naar keuze. Het rozenkransgebed bidden we vandaag op de volgende tijden: 08.30 uur, 12.15 uur, 15.00 uur, 17.00 uur en om 20.40 uur in het latijn vanuit Rome. In de nacht bidden we een rozenhoedje om 01.00 uur en 03.00 uur.

Bid samen met Radio Maria via DAB+ en internet (radiomaria.nl of de gratis app).

Het rozenkransgebed is zo waardevol!