Pinksteren, wat is daar naar uitgekeken.. niet alleen vanwege Pinksteren maar ook vanwege de versoepeling van de corona-maatregelen. Op tweede pinksterdag kunt u al wellicht de eucharistie bijwonen in uw parochie. Laat u wel eerst informeren bij uw parochie aangezien daarvoor protocollen zijn afgegeven vanwege de corona.

Bij Radio Maria gaan wij uiteraard door met elke dag het uitzenden van de sacramenten, het gebed, de verdieping en christelijke muziek. Laten we nu vooral in gebed verbonden zijn ter voorbereiding op Pinksteren morgen! We wensen u vurig en inspirerend pinksterweekend toe.

Eucharistievieringen:
10.00 uur – Op eerste pinksterdag kunt u de eucharistieviering bij Radio Maria volgen vanuit de Lodewijkkerk in Leiden. Celebrant is pastoor Jeroen Smith.

09.00 uur – Op tweede pinksterdag kunt u de eucharistieviering bij Radio Maria volgen vanuit de H. Pancratiuskerk in Heerlen.

Lezing – ‘Pinksteren, een Sacramenteel feest’
Kapelaan Pieter Zimmermann geeft op eerste pinksterdag een inleiding met als thema: ‘Pinksteren, een Sacramenteel feest’. Een mooie verdieping op Pinksteren. Luister om 11.00 uur, 20.30 uur of 03.30 uur.

Lezing – Bijeenkomst Charis
Jean-Luc Moens, moderater van Charis spreekt op tweede pinksterdag tijdens een online bijeenkomst van Charis in Nederland. Charis is een overkoepelend dienstencentrum voor gemeenschappen en bewegingen die ontstaan zijn vanuit de charismatische vernieuwing in de Rooms-katholieke kerk. Luister om 20.30 uur naar Radio Maria.

 

Pinksterweekend met Radio Maria