Het doel is in zicht!
Met nog drie dagen te gaan is het doel van de mei-actie met € 60.000,- in zicht, prachtig! De donatiestand staat al op een mooi bedrag van € 58,559,- (dd. 29-05-2020). Donateurs bedankt!
Met het halen van het doel sluit Radio Maria Nederland de eerste vijf maanden van 2020 af zonder tekorten, dat is geweldig. Een mooi uitgangspunt om de zomerperiode mee in te gaan. Geef jij ook aan Radio Maria?

 

Nog drie dagen de mei-actie.
Steun Radio Maria Nederland en geef vandaag en morgen nog aan dit prachtige medium dat het evangelie brengt, het gebed bekrachtigd en het geloof verdiept! U kunt Radio Maria al eenvoudig steunen door via ideal – klik hier – of de GIVT-app te doneren. Maar er zijn tal van mogelijkheden om te doneren, voor meer informatie klik hier.

 

Overweeg een periodieke gift.
Waar je de vereniging Radio Maria Nederland echt bijzonder blij mee maakt is als je met vaste regelmaat een gift overmaakt. Het geeft de vereniging een vast fundament waarop het kan bouwen en ook voor u is het gunstig bij de belastingaangifte met een overeenkomst voor een periodieke gift. Radio Maria Nederland is immers aangemerkt als ANBI instelling, meer informatie over de overeenkomst klik hier.
Iedere maand heeft Radio Maria 40.000 euro nodig, dus steun Radio Maria ook in de maanden die komen.
 
Radio Maria is dankbaar!
Radio Maria Nederland is u luisteraars en donateurs bijzonder dankbaar, dankbaar dat u trouw Radio Maria blijft steunen! Radio Maria is dankbaar voor de voorzienigheid waarop het jaar in jaar uit mag vertrouwen en daaruit diens missie kan uitoefenen.

Het doel is in zicht – bijna 60.000 euro opgehaald!