Beste luisteraars, De gebruikelijke Mariathon (als 2-daagse fondswerving) gaat niet door in deze meimaand vanwege de Coronamaatregelen. In september of oktober zal dit radio-evenement hopelijk alsnog doorgang vinden. Toch wil Radio Maria in deze Mariamaand een beroep doen op uw betrokkenheid. Radio Maria is financieel volledig afhankelijk van giften van luisteraars. Er zijn geen commerciële inkomsten en ook ontvangt Radio Maria geen subsidies van overheden. Het zijn de periodieke en losse giften van betrokken luisteraars die dit mogelijk maken. Dank u donateurs, uw steun wordt zeer gewaardeerd!

Draagt u mee?
Maakt u het mede mogelijk dat Radio Maria nu, maar ook in komende tijden, tot troost en kracht mag zijn voor velen? Steun onze missie! Radio Maria nodigt u vooral uit om periodiek een bijdrage te geven, dat kan met een automatische incasso, de GIVT-app, een overeenkomst periodieke gift, of door zelf periodiek geld over te maken. klik hier voor alle mogelijkheden.

Vereniging Radio Maria Nederland is aangemerkt als ANBI. Hiermee zijn giften aan onze vereniging aftrekbaar voor de belasting. Wilt u hier mee over weten – klik hier.

Dank aan iedereen die Radio Maria een warm hart toedraagt. 

 

Radio Maria mei-actie