A.s. maandag staat Radio Maria Nederland stil bij de Tweede Wereldoorlog met verhalen van 75 jaar geleden. Wij halen graag met u, luisteraars, in de uitzending van 11.00 uur live herinneringen op.

Luister deze podcast terug via:
Audiotheek: klik hier
Soundcloud: klik hier

Heeft u zelf een sprekend verhaal en kunt u deze beknopt (in 3-5 minuten) met Radio Maria delen, dan vernemen wij graag van u! Dat mag ook een verhaal zijn uw ouders of grootouders!

Stuur vóór zondag 3 mei 17 uur een mail naar info@radiomaria.nl en benoem in 2 zinnen de kern van uw verhaal. Geef uw naam en telefoonnummer op en mogelijk wordt u a.s. maandag tussen 11 en 12 uur gebeld door Radio Maria.

Bent u ook benieuwd naar de verhalen, luister maandag 4 mei om 11.00 uur naar het programma ‘Aan tafel met’. Radio Maria kunt u beluisteren via DAB+ en internet (radiomaria.nl en de gratis app). De herhalingen van dit programma worden op om 20.30 uur en ’s nachts om 03.30 uur. Later in de week is deze uitzending te beluisteren als podcast via radiomaria.nl/audiotheek.

#radiomarianl #herdenking

Herinneringen aan de oorlog – deel ze op 4 mei bij Radio Maria.