Radio Maria Nederland zet zich dagelijks in om het katholieke geluid uit te zenden. Dankzij de steun van vaste donateurs en de voorzienigheid in incidentele giften is dat mogelijk. Radio Maria is dankbaar voor alle donaties al geschonken dit voorjaar!

Vaste donateur
Graag nodigt Radio Maria u uit om als vaste donateur bij te dragen aan een helder katholiek geluid in Nederland. Radio Maria hoopt steeds meer te kunnen bouwen op donateurs die zich verbinden met een vast bedrag per maand. Heel veel luisteraars doen dit al. Maar om alle kosten te kunnen dekken is Radio Maria jaarlijks nog afhankelijk van incidentele inkomsten zoals erfenissen en onverwachte (grote) giften.

ANBI
Radio Maria zendt geen reclame uit, krijgt geen subsidie van de overheid en dient geen commercieel belang. Het project wordt volledig gefinancierd door giften van vrijgevige en betrokken luisteraars. Radio Maria Nederland is aangemerkt als ANBI instelling. Hiermee zijn giften aftrekbaar voor de belasting.

Bedankt voor uw bijdrage en betrokkenheid. Samen geven we om het katholieke geluid in Nederland!

Geef via ideal: klik hier
Geef direct via paypal: klik hier
Informatie over doneren: www.radiomaria.nl/doneren

Geef om het katholieke geluid